No Man’s Land Discography

nomans

Οι No Man’s Land είναι μια από τις σημαντικές μπάντες των τελευταίων 30 ετών, που με τις ζωντανές τις εμφανίσεις και το νεο-ψυχεδελικό της ήχο κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των μουσικόφιλων στη χώρα μας.

Στη σελίδα τους στο bandcamp, μπορείτε να βρείτε το σύνολο του έργου τους για δωρεάν/name your price download και να κάνετε προθέρμανση για την επερχόμενη συναυλία τους στα πλαίσια του Vinyl Is Back [πληροφορίες παρακάτω].

Οι No Man’s Land δημιουργήθηκαν το 1985 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ Zalion του 1989 στην Pegasus Records. To Reality Trip EP του 1990 ήταν το τελευταίο πόνημα της πρώτης φάσης του συγκροτήματος. Ξαναβρέθηκαν το 2002 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τέσσερα άλμπουμ μέσω της Anazitisi Records, με πιο πρόσφατο το Unprotected του 2012. Αυτό τον καιρό ολοκληρώνουν το νέο τους άλμπουμ Infinite Equinox που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Θα τους ξαναδούμε ζωντανά στις 12 Δεκέμβρη, στο Σινέ Κεραμεικός, μαζί με τρεις ακόμα σπουδαίες μπάντες που ξεκίνησαν τη δεκαετία του 80, τους Cpt. Nephos, Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το θρυλικό πρώτο άλμπουμ τους, ενώ με μια επίσκεψη στο nomanslandgr.bandcamp.com, μπορείτε να αποκτήσετε όλους τους δίσκους τους.

Περισσότερα:

http://www.nomansland.gr/
https://www.facebook.com/No-Mans-Land-269379657564
http://www.discogs.com/artist/1446383-No-Mans-Land-6


Leave a comment